Background Image
0 0
Supa crema de rosii cu morcov si orez

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
1 litru suc de rosii vi-l recomand pe cel facut in casa
o ceasca mica de orez
o ceapa
doi morcovi
doua, trei crengute de busuioc verde
sare
piper negru macinat

Supa crema de rosii cu morcov si orez

Tip:
  • De post
  • Pe aragaz
  • Servire rece
  • Vegetarian
Bucataria:
  • 2 ore
  • Portii: 6
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Vreau sa va propun o supa super usor de facut, foarte gustoasa dar si usoara si sanatoasa in acelasi timp. Aceasta reteta de supa crema de rosii am mostenit-o de la mama mea. Desi sunt un iubitor al carnii (aproape de orice fel 🙂 ), simt nevoia uneori pana si eu sa mananc ceva mai usor. Trebuie sa recunosc totusi ca ciorba radauteana ramane una din supele / ciorbele mele separate. La aceasta supa eu am folosit suc de rosii facut in casa. Va recomand aceasta reteta de suc de rosii fara conservanti.

Haideti sa trecem impreuna la treaba si sa preparam o supa crema de rosii super gustoasa!

(Vizualizari: 997 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Curatam, spalam si tocam ceapa. Morcovii, dupa ce i-am curatat, ii taiem mai intai in doua dupa care, fiecare bucata o vom taia pe lung in patru. Punem legumele intr-o oala adanca cu putin ulei. Lasam pe foc pana ce se inmoaie un pic ceapa dupa care putem adauga sucul de rosii si doua cani cu apa.

2
Gata

Lasam sa fiarba cu capac cca 45 de minute la foc mediu spre mic. Atentie sa nu fierbeti prea mult supa, morcovii se vor inmuia prea tare.
Spalam foarte bine orezul si il punem la fiert in supa. Il lasam sa fiarba aproximativ 10 - 15 minute. Nu prea mult, el va continua sa mai fiarba si dupa ce vom stinge focul. Adaugam sare si piper negru macinat dupa gust.

3
Gata

La final, stingem focul si adaugam cateva crengute intregi de busuioc verde. Le lasam in supa la infuzat cca 20 - 30 de minute dupa care le putem scoate.
Supa merge servita si rece. De asemenea, va recomand sa o serviti cu crutoane. Pofta buna!

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
snitel de porc cu sos alb
anterior
Snitel de porc cu sos alb
muschi de porc cu sos de smantana si ciuperci
urmator
Muschi de porc cu sos de smantana si ciuperci
snitel de porc cu sos alb
anterior
Snitel de porc cu sos alb
muschi de porc cu sos de smantana si ciuperci
urmator
Muschi de porc cu sos de smantana si ciuperci

Adaugă un comentariu

364929867