Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Ciorba radauteana este o ciorba foarte cunoscuta. Acesta este reteta mea cu care imi incant mai tot timpul musafirii 🙂 Ciorba radauteana este o mancare romaneasca, specifica din nordul Moldovei. Aceasta reteta de ciorba este foarte asemanatoarea cu ciorba de burta doar ca se foloseste carne de pui. Recunosc, este ceva de munca pentru a prepara aceasta ciorba dar rezultatul este unul fantastic de gustos. Daca aveti pui de tara pentru prepararea acestei retete este si mai bine. Carnea de pui de tara, desi este un pic mai grasa si mai greu de fiert, este mult mai gustoasa! Acum, haideti sa nu mai pierdem timpul si sa trecem la treaba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.