Ingrediente
-
6 felii painealegeti painea dvs. preferata
-
doua linguri untcu cat mai gras cu atat mai bun si mai gustos
-
1/2 lingurita usturoi pudraoptional
-
saredupa gust
-
piper negru macinatdupa gust
-
1/2 lingurita oreganooptional
-
1/2 lingurita busuiocoptional
Indicatii
Sunteti în cautarea unor gustari simple și delicioase pentru a completa supa sau salata dvs. preferata? Aceste crutoane crocante si aromate sunt alegerea perfecta! Ele adauga o textura crocanta si un gust delicios oricarei supe sau salate si sunt foarte usor de facut acasa! Cu doar cateva ingrediente de baza si cateva minute de preparare, veti obtine niste crutoane super savuroase, care va vor imbogati preparatele culinare preferate. Eu unul le iubesc la supa crema de ciuperci si la cea de rosii (clic pe link-uri pentru retete). Bineinteles, merg extraordinar de bine si la salate.
Haideti sa vedem despre ce este vorba!
Pasi
1
Gata
|
Preincalziti cuptorul la 180°C apoi taiati painea in felii apoi in cuburi de aproximativ 1 cm. |
2
Gata
|
Separat, intr-o oala mica, topiti cele doua linguri de unt la foc mic. |
3
Gata
|
Asezati cuburile de paine pe o tava de copt captusită cu hartie de copt sau un strat subtire de unt. Asigurati-va ca ati raspandit bine cuburile într-un singur strat pentru a se coace uniform. Lasati suficient spatiu intre ele pentru a nu se lipi. |
4
Gata
|