Background Image
0 0
Crutoane cu unt pentru supe si salate

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
6 felii paine alegeti painea dvs. preferata
doua linguri unt cu cat mai gras cu atat mai bun si mai gustos
1/2 lingurita usturoi pudra optional
sare dupa gust
piper negru macinat dupa gust
1/2 lingurita oregano optional
1/2 lingurita busuioc optional

Crutoane cu unt pentru supe si salate

Tip:
  • La cuptor
Bucataria:
  • 20 min
  • Portii: 4
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Sunteti în cautarea unor gustari simple și delicioase pentru a completa supa sau salata dvs. preferata? Aceste crutoane crocante si aromate sunt alegerea perfecta! Ele adauga o textura crocanta si un gust delicios oricarei supe sau salate si sunt foarte usor de facut acasa! Cu doar cateva ingrediente de baza si cateva minute de preparare, veti obtine niste crutoane super savuroase, care va vor imbogati preparatele culinare preferate. Eu unul le iubesc la supa crema de ciuperci si la cea de rosii (clic pe link-uri pentru retete). Bineinteles, merg extraordinar de bine si la salate.

Haideti sa vedem despre ce este vorba!

(Vizualizari: 35 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Preincalziti cuptorul la 180°C apoi taiati painea in felii apoi in cuburi de aproximativ 1 cm.

2
Gata

Separat, intr-o oala mica, topiti cele doua linguri de unt la foc mic.
Adaugati untul topit intr-un castron. Peste, adaugati cuburile de paine si condimentele dorite. Amestecati bine pentru a va asigura ca fiecare bucatica de paine este bine acoperita.

3
Gata

Asezati cuburile de paine pe o tava de copt captusită cu hartie de copt sau un strat subtire de unt. Asigurati-va ca ati raspandit bine cuburile într-un singur strat pentru a se coace uniform. Lasati suficient spatiu intre ele pentru a nu se lipi.

4
Gata

Coaceti in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 10-15 minute sau pana cand crutoanele devin aurii si crocante. Scoateti crutoanele din cuptor si lasati-le sa se raceasca timp de cateva minute inainte de a le folosi pentru a va decora supa sau salata.
Pofta buna!

Sebastian

Adaugă un comentariu

anterior
Hamburgeri de vita
Salata de branza cu prosciutto si crutoane
urmator
Salata cu oua, sunca (prosciutto) si branza
anterior
Hamburgeri de vita
Salata de branza cu prosciutto si crutoane
urmator
Salata cu oua, sunca (prosciutto) si branza

Adaugă un comentariu

364929867