Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval

Vezi Reteta
Durata: 1 ora 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Aceste rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval sunt gustoase si aspectuoase, perfecte pentru ocazii speciale. Fasiile de piept de pui sunt umplute cu bacon, cascaval si ciuperci, rulate si coapte pana se rumenesc.
Daca sunteti iubitor de carne de pui si de ciuperci, merita sa aruncati un ochi si peste aceasta reteta - Ciulama de Pui cu Smantana si Ciuperci.

Vezi Reteta
Durata: 1 ora 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Aceste rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval sunt gustoase si aspectuoase, perfecte pentru ocazii speciale. Fasiile de piept de pui sunt umplute cu bacon, cascaval si ciuperci, rulate si coapte pana se rumenesc.
Daca sunteti iubitor de carne de pui si de ciuperci, merita sa aruncati un ochi si peste aceasta reteta - Ciulama de Pui cu Smantana si Ciuperci.

Aceste rulouri din piept de pui, pe langa faptul ca sunt si aspectuoase, sunt si incredibil de gustoase. Fie ca aveti musafiri sau doriti sa savurati ceva mai deosebit, aceste rulouri se topesc in gura. Au un aspect foarte atractiv iar aroma pe care o degaja in timpul coacerii este incredibila! Sunt si foarte consistente, dat fiind faptul ca sunt facute din bacon, piept de pui si cascaval. De asemenea, de sarbatori o sa le luati ochii invitatilor. Reteta nu este foarte complicata. Totusi, trebuie sa aveti un pic de rabdare cand preparati aceste delicioase rulouri din piept de pui. Acum, hai sa trecem la treaba!

Rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval

Rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Aceste rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval sunt gustoase si aspectuoase, perfecte pentru ocazii speciale. Fasiile de piept de pui sunt umplute cu bacon, cascaval si ciuperci, rulate si coapte pana se rumenesc.
Timp preparare: 30 minute
Timp gatire: 1 ora
Timp total: 1 ora 30 minute
Portii: 6
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: la cuptor
Ingredient principal: Pui
Dificultate: Mediu
Author: Sebastian Radu

Ingrediente

Instructiuni

  • Carnea de pui se spala bine si se taie in fasii late de aproximativ 5-6 cm.
  • Peste aceste fasii de carne punem cate o felie subtire de bacon, una de branza, iar in interior punem cateva bucati de ciuperci taiate marunt.
  • Rulam bine si le intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface.
  • Le asezam intr-o tava fara capac, unsa in prealabil cu putin unt, si le lasam la cuptor la temperatura medie circa 45 – 60 minute, pana se rumenesc. Daca considerati, mai puteti adauga sare si piper.
  • Se servesc calde cu orice garnitura doriti – recomandam orez chinezesc cu ou. Pofta buna!
    P.S. Va recomandam si un desert mai special: Tort de portocale. Speram sa va placa!

Nutritie per portie

Calorii: 436kcal (22%)Carbohidrati: 3g (1%)Proteine: 30g (60%)Grasimi: 34g (52%)Grasimi saturate: 16g (100%)Grasimi polinesaturate: 3gGrasimi mononesaturate: 11gGrasimi trans: 0.3gColesterol: 127mg (42%)Sodiu: 695mg (30%)Potasiu: 434mg (12%)Fibre: 1g (4%)Zahar: 1g (1%)Vitamina A: 580IU (12%)Vitamina B2: 0.3mg (18%)Vitamina C: 1mg (1%)Vitamina D: 0.5µg (3%)Calciu: 246mg (25%)Fier: 1mg (6%)Magneziu: 39mg (10%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: