Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Ciorba de vacuta cu cartofi si fasole pastai este o ciorba ce merge minunat in orice sezon. Carnea de vita trebuie sa fie cat mai frageda, de aceea trebuie sa aveti grija cand o cumparati. Cel mai bine este sa va „puneti bine” pe langa un macelar din zona dvs. Daca aveti pe cineva care va poate furniza carne proaspata este si mai bine.
Aceasta reteta seamana foarte bine cu reteta de ciorba de vacuta pe care o puteti gasi aici. Va invit sa le studiati pe ambele si sa o alegeti pe aceea care credeti dvs. ca e mai potrivita. Sau, mai bine, sa faceti un „mixt” din ele si ne spuneti si noua ce a iesit 🙂
Haideti sa vedem despre ce este vorba.
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.