Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Ca sa faci un bors de pui cat mai gustos, recomand puiul (sau o gaina chiar) crescut la tara. Iese un bors asa de gustos si de satios… Acest bors romanesc merge mancat fierbinte. Recomand sa-l serviti cu ardei iute. De asemenea, legumele trebuie sa fie cat mai proaspete cu putinta. Verdeturile sa fie si ele din belsug. Nu uitati de taitei, daca ii faceti dvs. in casa este si mai bine. Reteta implica un pic de munca, dar nu va speriati, rezultatul este unul pe masura. Chiar acum, in timp ce scriu aceasta reteta, imi ploua in gura cand ma gandesc la acest delicios bors de pui.
De asemenea, va recomand cu caldura si reteta noastra de supa de pui cu galuste. Merita sa aruncati o privire!
Haideti sa trecem acum la treaba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.