Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa este o alegere perfecta pentru un pranz delicios si satios, destul de usor de pregatit si plin de savoare.
Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa este o alegere perfecta pentru un pranz delicios si satios, destul de usor de pregatit si plin de savoare.
Astazi va propun o mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa si sos de rosii. Este o tocanita buna, simplu de facut, doar ca timpul de preparare (fierbere) este unul putin mai lung. Aceasta mancarica seama un pic cu cea de ostropel cu pui sau cu mancarica de pui cu ceapa si lamaie. Va invit sa va uitati peste ele, sunt gustoase. Aceasta mancarica se poate face doar din pipote sau doar din inimi, nu conteaza. Noi am avut si de unele, si de altele. De asemenea, puteti adauga la final si cateva feliute de lamaie pentru aromare sau chiar cateva masline negre.
Haideti sa vedem despre ce este vorba!
Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa
Nu exista inca evaluari
Va place reteta?
↑ Click pentru a o evalua ↑
Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa este o alegere perfecta pentru un pranz delicios si satios, destul de usor de pregatit si plin de savoare.
Spalam si curatam inimile si pipotele de eventoalele bucatele de membrana groasa. Punem intr-o oala un pic de ulei iar dupa ce s-a incins adaugam carnea (inimile si pipotele). Amestecam un pic dupa care punem apa cat sa le acopere adaugand si berea blonda. Lasam cu capac la fiert. Noi am avut inimi si pipote din pui crescuti la tara, astfel incat le-am lasat sa fiarba mai mult de doua ore. Din cand in cand am mai adaugat apa si bere. Cel mai bine este ca dupa o ora sa incercati o pipota (sau o inima) si sa vedeti daca a fiert si cat este de frageda.
Dupa ce au fiert iar apa a scazut, adaugam ceapa taiata marunt. Daca este cazul mai puteti adauga putin ulei de floarea soarelui. Dupa ce a fiert si ceapa, putem adauga sucul de rosii. Acesta trebuie adaugat la final, altfel riscam sa iasa niste inimi si pipote destul de tari.
Mai lasam la fiert si cu sucul de rosii adaugand la final sare si piper dupa gust. Sa nu puneti la inceput sarea pentru a nu intari carnea. Aceasta mancare se poate servi cu garnitura de orez. Va recomandam acest orez cu legume.Va dorim pofta buna!
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale
Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice.Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.