Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa

Vezi Reteta
Durata: 3 ore
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa este o alegere perfecta pentru un pranz delicios si satios, destul de usor de pregatit si plin de savoare.

Vezi Reteta
Durata: 3 ore
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa este o alegere perfecta pentru un pranz delicios si satios, destul de usor de pregatit si plin de savoare.

Astazi va propun o mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa si sos de rosii. Este o tocanita buna, simplu de facut, doar ca timpul de preparare (fierbere) este unul putin mai lung. Aceasta mancarica seama un pic cu cea de ostropel cu pui sau cu mancarica de pui cu ceapa si lamaie. Va invit sa va uitati peste ele, sunt gustoase. Aceasta mancarica se poate face doar din pipote sau doar din inimi, nu conteaza. Noi am avut si de unele, si de altele. De asemenea, puteti adauga la final si cateva feliute de lamaie pentru aromare sau chiar cateva masline negre.

Haideti sa vedem despre ce este vorba!

Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa

Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa este o alegere perfecta pentru un pranz delicios si satios, destul de usor de pregatit si plin de savoare.
Timp preparare: 30 minute
Timp gatire: 2 ore 30 minute
Timp total: 3 ore
Portii: 8
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Fel Principal
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz
Ingredient principal: Pui
Dificultate: Mediu

Ingrediente

Instructiuni

  • Spalam si curatam inimile si pipotele de eventoalele bucatele de membrana groasa. Punem intr-o oala un pic de ulei iar dupa ce s-a incins adaugam carnea (inimile si pipotele). Amestecam un pic dupa care punem apa cat sa le acopere adaugand si berea blonda. Lasam cu capac la fiert. Noi am avut inimi si pipote din pui crescuti la tara, astfel incat le-am lasat sa fiarba mai mult de doua ore. Din cand in cand am mai adaugat apa si bere. Cel mai bine este ca dupa o ora sa incercati o pipota (sau o inima) si sa vedeti daca a fiert si cat este de frageda.
  • Dupa ce au fiert iar apa a scazut, adaugam ceapa taiata marunt. Daca este cazul mai puteti adauga putin ulei de floarea soarelui. Dupa ce a fiert si ceapa, putem adauga sucul de rosii. Acesta trebuie adaugat la final, altfel riscam sa iasa niste inimi si pipote destul de tari.
  • Mai lasam la fiert si cu sucul de rosii adaugand la final sare si piper dupa gust. Sa nu puneti la inceput sarea pentru a nu intari carnea. Aceasta mancare se poate servi cu garnitura de orez. Va recomandam acest orez cu legume.
    Va dorim pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 229kcal (11%)Carbohidrati: 9g (3%)Proteine: 20g (40%)Grasimi: 12g (18%)Grasimi saturate: 2g (13%)Grasimi polinesaturate: 2gGrasimi mononesaturate: 1gGrasimi trans: 0gColesterol: 179mg (60%)Sodiu: 239mg (10%)Potasiu: 392mg (11%)Fibre: 1g (4%)Zahar: 4g (4%)Vitamina A: 194IU (4%)Vitamina B2: 0.5mg (29%)Vitamina C: 14mg (17%)Vitamina D: 0µgCalciu: 28mg (3%)Fier: 6mg (33%)Magneziu: 22mg (6%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: