• Acasa
  • Pui
  • Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa
0 0
Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Adjust Servings:
1/2 kg de pipote de pui
1/2 kg de inimi de pui
1/2 kg de ceapa
300 ml bere bere blonda
300 ml suc de rosii
sare
piper negru macinat

Mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa

Tip:
  • Pe gratar
Bucataria:
  • 3 ore
  • Portii: 8
  • Mediu

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Astazi va propun o mancarica de pipote si inimi de pui cu ceapa si sos de rosii. Este o tocanita buna, simplu de facut, doar ca timpul de preparare (fierbere) este unul putin mai lung. Aceasta mancarica seama un pic cu cea de ostropel cu pui sau cu mancarica de pui cu ceapa si lamaie. Va invit sa va uitati peste ele, sunt gustoase. Aceasta mancarica se poate face doar din pipote sau doar din inimi, nu conteaza. Noi am avut si de unele, si de altele. De asemenea, puteti adauga la final si cateva feliute de lamaie pentru aromare sau chiar cateva masline negre.
Haideti sa vedem despre ce este vorba!

(Vizualizari: 43 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Spalam si curatam inimile si pipotele de eventoalele bucatele de membrana groasa. Punem intr-o oala un pic de ulei iar dupa ce s-a incins adaugam carnea (inimile si pipotele). Amestecam un pic dupa care punem apa cat sa le acopere adaugand si berea blonda. Lasam cu capac la fiert. Noi am avut inimi si pipote din pui crescuti la tara, astfel incat le-am lasat sa fiarba mai mult de doua ore. Din cand in cand am mai adaugat apa si bere. Cel mai bine este ca dupa o ora sa incercati o pipota (sau o inima) si sa vedeti daca a fiert si cat este de frageda.

2
Gata

Dupa ce au fiert iar apa a scazut, adaugam ceapa taiata marunt. Daca este cazul mai puteti adauga putin ulei de floarea soarelui. Dupa ce a fiert si ceapa, putem adauga sucul de rosii. Acesta trebuie adaugat la final, altfel riscam sa iasa niste inimi si pipote destul de tari.

3
Gata

Mai lasam la fiert si cu sucul de rosii adaugand la final sare si piper dupa gust. Sa nu puneti la inceput sarea pentru a nu intari carnea. Aceasta mancare se poate servi cu garnitura de orez. Va recomandam acest orez cu legume.
Va dorim pofta buna!

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
Bors de cartofi cu ciuperci si dresala
anterior
Bors de cartofi cu ciuperci si dresala
cozonac pufos cu nuca si rahat
urmator
Cozonac pufos cu nuca si rahat
Bors de cartofi cu ciuperci si dresala
anterior
Bors de cartofi cu ciuperci si dresala
cozonac pufos cu nuca si rahat
urmator
Cozonac pufos cu nuca si rahat

Adaugati comentariul dvs.