Pastai scazute cu usturoi

Vezi Reteta
Durata: 1 ora 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Va invitam la o reteta de pastai scazute cu usturoi, o reteta de post, usoara dar foarte gustoasa.

Vezi Reteta
Durata: 1 ora 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Va invitam la o reteta de pastai scazute cu usturoi, o reteta de post, usoara dar foarte gustoasa.

Mancarea de pastai scazute cu usturoi mie imi place foarte mult. Ce-i drept, ar merge si ceva carnita dupa gustul meu :). Nu ca nu am putea completa reteta cu ceva carnaciori sau macar niste carne de pui. Dar pana la urma este o mancare usoara, de post (pentru cei interesati) care este si foarte gustoasa. De asemenea le mai putem face cu smantana si ou, dar asta este deja alta reteta. Important este sa avem pastai cat mai proaspete si fara acele „ate” daca este posibil. Daca au totusi ate, asta e, n-avem ce face decat sa le curatam cu grija si atentie. Pana la urma, produsul finit conteaza. Haideti sa trecem acum la treaba!

Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Va invitam la o reteta de pastai scazute cu usturoi, o reteta de post, usoara dar foarte gustoasa.
Timp preparare: 30 minute
Timp gatire: 1 ora
Timp total: 1 ora 30 minute
Portii: 4
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Fel Principal
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz
Ingredient principal: De post, Vegetarian
Dificultate: Mediu

Ingrediente

Instructiuni

  • Curatam pastaile de ate si le rupem de asemenea si capetele. Avem grija sa aruncam acele pastai care sunt lovite / stricate. Dupa ce le-am curatat, le spalam bine si le punem deoparte.
  • Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. O punem cu ulei la calit intr-o oala mai mare (pastaile pana ce fierb sunt destul de voluminoase). Dupa ce am calit ceapa, adaugam pastaile si punem doua, trei cani de apa peste ele. Lasam sa fiarba la foc mic, cu capac. Adaugam sare dupa gust. Spre final, le mai putem lasa sa fiarba si fara capac cateva minute pana ce scade zeama la nivelul pe care-l dorim.
  • Separat, facem un mujdei de usturoi ca in aceasta reteta. Le servim calde adaugand mujdeiul de usturoi peste ele. Se poate adauga si piper negru macinat dupa gust. Pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 329kcal (16%)Carbohidrati: 26g (9%)Proteine: 6g (12%)Grasimi: 24g (37%)Grasimi saturate: 2g (13%)Grasimi polinesaturate: 1gGrasimi mononesaturate: 19gSodiu: 19mg (1%)Potasiu: 649mg (19%)Fibre: 5g (21%)Zahar: 4g (4%)Vitamina A: 2IUVitamina B2: 0.02mg (1%)Vitamina C: 59mg (72%)Calciu: 134mg (13%)Fier: 3mg (17%)Magneziu: 76mg (19%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: