Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Mancarica de pui cu ceapa si lamaie se poate servi atat calda cat si rece. Aceasta reteta este relativ simpla, fara prea multe operatiuni lungi si complicate. Daca folositi pui crescut la tara va recomandam sa-l prajiti la foc mic intr-un timp mai indelungat si sa adaugati un pahar de bere in timpul prepararii. Astfel, acesta se va fragezi si nu va fi tare si / sau atos. Bineinteles, in locul carnii de pui puteti folosi si alt tip de carne de pasare (rata, gasca, etc.). Noi deobicei folosim piept sau pulpe dezosate. Daca doriti, puteti folosi inimi si pipote de pui. Haideti sa vedem despre ce este vorba.
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.