Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Fara doar si poate, ca si snitelele, as manca mai tot timpul chiftele din carne de porc si vita. Li se mai spune si parjoale, parjolute, piftele, chiftelute, dar nu asta este important. Pentru ca este o mancare cu ingrediente diverse, au aparut de-a lungul timpului nenumarate feluri de a prepara aceasta reteta. Eu, personal, am invatat aceasta reteta inca din copilarie, de la un prieten foarte bun. Pe parcursul timpului am mai imbunatatit-o cum am crezut de cuviinta.
Chiftelele seamana un pic si cu perisioarele doar ca nu contin orez si nu sunt facute (de obicei) din carne de pui. In general, chiftelele se fac din carne de porc. Eu prefer sa amestec carnea tocata de porc cu vita. Astfel, ies un pic mai putin grase. De asemenea, mai exista si reteta de chiftelute de peste sau de pui. Cu aceste delicioase chiftelute se pot face retete si mai complexe, de exemplu chiftele cu sos (gasiti aici reteta), chiftele cu ceapa si maioneza, etc.
Acum ca am povestit un pic despre aceste delicioase chiftelute, haideti sa trecem la treaba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.