0 0
Pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
un piept de pui
100 ml ketchup
sare
piper negru macinat
Pt. maioneza
doua oua
100 ml ulei sau chiar mai putin
o lamaie pentru zeama
o lingurita rasa de zahar
o lingurita cu mustar
sare

Pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup

Tip:
  • Pe aragaz
Bucataria:
  • 1 ora
  • Portii: 6
  • Mediu

Ingrediente

  • Pt. maioneza

Indicatii

Distribuie

Prima oara cand am servit niste prieteni cu pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup intrebarea a fost: „Ce fel de peste este?” Va dati seama ca am inceput sa rad. Adevarul este ca si eu cand am gustat prima data aceasta pasta de pui deosebita nu reuseam sa identific toate ingredientele. Simteam doar ca-i buna. Bineinteles, mi-a placut asa de mult incat am cerut reteta. Acum facem aceasta pasta de pui in special la mese mai deosebite pentru a ne incanta oaspetii.

Aceasta pasta puteti sa o folositi si la ouale umplute. Gasiti aici reteta pentru a va fi mai usor.
Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!

(Vizualizari: 139 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Primul pas este sa punem pieptul de pui la fiert. Noi folosim o oala sub presiune ca aceasta. Carnea fierbe mult mai repede. Dupa ce oala incepe sa scoata aburi (sa fluiere cum spuneam eu cand eram de-o varsta mai frageda) o mai lasam pe foc timp de 20 - 30 de minute. Daca este din pui crescut la tara va recomandam sa mariti timpul de fierbere la 40 - 50 de minute.

2
Gata

Maioneza

Intre timp vom face putina maioneza, aproximativ 150 - 200g. O vom face dupa aceasta reteta doar ca, bineinteles, cu cantitatile mentionate aici.

3
Gata

Dupa ce am fiert pieptul de pui si l-am racit il vom da prin masina de tocat. Daca aveti o masina de tocat electrica ca aceasta este si mai bine. Castigati timp. La final, amestecam pieptul de pui cu maioneza si vom adauga ketckup pana ce culoarea va fi una rozalie. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Aceasta pasta merge foarte bine pe paine prajita sau biscuiti sarati. Speram sa va placa. Pofta buna!
P.S. Daca vreti sa va incantati musafirii si cu un desert mai deosebit va recomandam aceasta reteta de tort de portocale.

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
Tort de portocale
anterior
Tort de portocale
Omleta cu bacon si cascaval
urmator
Omleta cu bacon si cascaval
Tort de portocale
anterior
Tort de portocale
Omleta cu bacon si cascaval
urmator
Omleta cu bacon si cascaval