Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Am gasit mai multe retete pe interenet de pastrama din piept de pui facuta in casa si am zis sa incercam sa facem si noi ceva asemanator. Incercam pe cat posibil sa cumparam cat mai putine produse semipreparate. Ne ferim cat putem de mezeluri. Nu ca nu ne plac, cui nu-i plac?! Dar stim cu totii ca nu sunt prea sanatoase. Asta ne-a determinat sa incercam sa le facem in casa pentru a pune in ele ingrediente cat mai sanatoase cu putinta. Sincer sa fim, nu ne asteptam sa ne iasa asa de buna aceasta pastrama de pui. Nici nu se compara cu cea din comert. Ce-i drept, este un pic de munca la mijloc dar asta nu trebuie sa va sperie.
Haideti sa vedem despre ce este vorba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.