Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Snitele din piept de pui

Vezi Reteta
Durata: 2 ore
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Aceasta reteta rapida de snitele din piept de pui are la baza piept de pui dezosat, faina si oua. Se pot manca atat ca fel principal, cat si ca o gustare rapida, ca aperitiv sau chiar in sandvisuri.
Daca sunteti iubitori de snitele, va propunem aceasta reteta de snitele din piept de pui cu ou si pesmet. Este un pic mai laborioasa dar este destul de usor de facut. Daca doriti ceva mai special, aruncati un ochi peste reteta acestui snitel de porc cu sos alb.

Vezi Reteta
Durata: 2 ore
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Aceasta reteta rapida de snitele din piept de pui are la baza piept de pui dezosat, faina si oua. Se pot manca atat ca fel principal, cat si ca o gustare rapida, ca aperitiv sau chiar in sandvisuri.
Daca sunteti iubitori de snitele, va propunem aceasta reteta de snitele din piept de pui cu ou si pesmet. Este un pic mai laborioasa dar este destul de usor de facut. Daca doriti ceva mai special, aruncati un ochi peste reteta acestui snitel de porc cu sos alb.

Mai toata lumea stie cate o reteta de snitele din piept de pui. Noua ne plac foarte mult. Cui nu-i plac?! Am manca mai toata ziua.. Dar noi mai detinem un mic „secret” pe care vrem sa-l impartasim. Nu este ceva prea complicat dar trebuie tinut cont de acest mic truc pe care o sa-l gasiti in randurile urmatoare. Nu este ceva spectaculos dar sa stiti ca face diferenta dintr un snitel din piept de pui fraged si gustos si unul tare si uscat. Si este ceva foarte simplu. Va invitam acum sa preparam impreuna niste snitele din piept de pui delicioase!

Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Aceasta reteta rapida de snitele din piept de pui are la baza piept de pui dezosat, faina si oua. Se pot manca atat ca fel principal, cat si ca o gustare rapida, ca aperitiv sau chiar in sandvisuri.
Timp preparare: 30 minute
Timp gatire: 1 ora 30 minute
Timp total: 2 ore
Portii: 6
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz, prajit
Ingredient principal: Pui
Dificultate: Mediu

Ingrediente

Instructiuni

  • Spalam bine pieptul de pui si il taiem in bucati potrivite, cat palma, de o grosime nu foarte mare – aproximativ jumatate de centimetru.
  • Curatam si spalam usturoiul dupa care il tocam (nu foarte marunt). Separat, intr-un castron amestecam bine pieptul de pui cu usturoiul si condimentele (sare si piper). Secretul nostru este acela ca adaugam un pahar de bere proaspata peste pui dupa care acoperim castronul si il lasam cel putin jumatate de ora la frigider. Acest proces fragezeste foarte bine carnea. Batem carnea cu ciocanul de snitele doar daca este carne de tara. Daca nu, carnea se fragezeste suficient incat nu mai trebuie batuta.
  • Intr-o farfurie batem bine ouale cu o furculita si adaugam faina cat sa facem o pasta de densitatea celei de la clatite. Adaugam sare si piper negru macinat. Trecem carnea de pui prin aceasta compozitie dupa care o punem la prajit intr-o tigaie cu capac la foc mediu spre mic. Lasam pe fiecare parte cat sa se rumeneasca apoi scoatem snitelele intr-un castron. Pentru a mai absorbi din surplusul de ulei noi punem pe peretii castronului servetele albe de bucatarie.De asemenea, dupa fiecare tura de snitele scoase din tigaie, intercalam cateva servete de bucatarie.

Nutritie per portie

Calorii: 532kcal (27%)Carbohidrati: 5g (2%)Proteine: 40g (80%)Grasimi: 38g (58%)Grasimi saturate: 5g (31%)Grasimi polinesaturate: 2gGrasimi mononesaturate: 28gGrasimi trans: 0.03gColesterol: 216mg (72%)Sodiu: 433mg (19%)Potasiu: 671mg (19%)Fibre: 0.2g (1%)Zahar: 0.2gVitamina A: 209IU (4%)Vitamina B2: 0.3mg (18%)Vitamina C: 2mg (2%)Vitamina D: 1µg (7%)Calciu: 27mg (3%)Fier: 1mg (6%)Magneziu: 50mg (13%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: