Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Astazi va propun aceasta tocanita din carne de porc cu piure. In piure am pus unt, smantana lapte si parmezan. Este o mancare usor mai speciala. Piureul puteti sa il faceti clasic, ca in aceasta reteta. Eu am mai adaugat cele mai sus mentionate: lapte si parmesan. Astfel, piureul a iesit si mai gustos. Fiecare cum crede sau cu ce are la indemana. Nu uitati sa cumparati / folositi un vin rosu bun, sec sau demisec. Acest fel de mancare seamana foarte mult cu gulasul unguresc.
Haideti sa vedem despre ce este vorba.
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.