Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Ca sa facem un piure de cartofi cat mai gustos nu e foarte greu. Important este sa punem cat mai multa „pasiune” :). Acest tip de mancare a aparut pentru prima data in anul 1747. A fost adaugata in celebra carte „The Art of Cookery” (Arta culinara) scrisa de Hannah Glasse, o scriitoare din Marea Britanie, mai precis din Londra. In engleza, denumirea acestei retete este de „mashed potatoes” (cartofi zdrobiti). De-a lungul timpului, francezii au imbunatatit reteta adaugand unt, galbenus de oua sau supa proaspata de pui. Variante sunt multe si in cazul acestei retete. Haideti sa trecem si noi la treaba si sa devedem ce iese!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.