Background Image
0 0
Hamburgeri de vita

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
500 carne tocata de vita puteti pune si amestec cu porc
o ceapa alba sau rosie
doi catei de usturoi
o lingurita de sare
1/2 lingurita de piper negru macinat
un ou
un sfert (1/4) de cana pesmet
4 chifle
doua frunze de salata sau patru
1 rosii
doi castraveti murati
4 linguri maioneza
4 linguri ketchup
2 linguri mustar

Hamburgeri de vita

Tip:
  • Pe aragaz
  • Pe gratar
  • 60 min.
  • Portii: 2
  • Mediu

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Iubesc hamburgerii! De aceea m-am gandit sa va prezint reteta mea de hamburgeri de vita. Cu o combinatie perfect echilibrata intre texturi crocante și arome imbietoare, reteta aceasta de hamburgeri de vita o sa va faca sa va laudati la toti vecinii (si nu numai)! Carnea de vita maruntita se impleteste armonios cu ceapa caramelizata si usturoiul sau aromatic, subliniind gustul autentic al fiecarui burger. Asezat intr-o chifla rumenita si insotit de legume proaspete si sosuri savuroase, acest deliciu gastronomic va va transporta intr-o calatorie gustativa plina de savoare și bucurie.

Haideti sa trecem la treaba!

(Vizualizari: 41 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Într-un castron mare, amestecăm carnea de vită tocată cu ceapa tocată fin, usturoiul mărunțit, sarea, piperul, oul și pesmetul. Amestecă bine până când toate ingredientele sunt încorporate uniform.

Modelăm amestecul rezultat în patru hamburgeri, având grijă să îi facem cât mai uniformi în grosime, astfel încât să se gătească uniform (aproximativ 1cm si jumatete sau chiar doi.

2
Gata

Putem folosi grătarul pentru a-i găti sau o tigaie grill sau chiar o tigaie normala (desi nu recomand), la foc mediu-mare. Dacă folosești un grătar, asigură-te că este încălzit bine înainte de a adăuga hamburgerii.
Gătim hamburgerii timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte pentru o carne medie sau mai mult timp dacă îți plac mai bine gătiti. Ai grijă să nu îi prajesti prea tare, pentru a nu se usca.
Între timp, putem tăia chiflele pentru hamburgeri în jumătate și le putem rumeni ușor pe partea interioară (tăiată).

3
Gata

După ce hamburgerii sunt gata, ii așazăm pe chifle și adaugă frunzele de salată, feliile de roșii, castraveții sau alte ingrediente preferate. Putem adauga si felii de branza. Adaugăm sosurile preferate și acoperim cu cealaltă jumătate a chiflei.
Gasesti aici o reteta foarte faina de maioneza de casa sau una de maioneza cu usturoi.
Servește-i imediat și bucură-te de deliciosii hamburgeri de vită!

Poți să ajustezi rețeta în funcție de preferințele tale adăugând diverse condimente sau alte ingrediente.
Poftă bună!

Sebastian

Adaugă un comentariu

sos bechamel
anterior
Sos Bechamel
Crutoane cu unt pentru supe si salate
urmator
Crutoane cu unt pentru supe si salate
sos bechamel
anterior
Sos Bechamel
Crutoane cu unt pentru supe si salate
urmator
Crutoane cu unt pentru supe si salate

Adaugă un comentariu

364929867