Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Salata de fasole cu ceapa

Vezi Reteta
Durata: 15 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Recoman aceasta salata de fasole cu ceapa in special cand nu stiti ce sa faceti de mancare si nici nu aveti chef sau timp prea mult de gatit. Este foarte simpla si rapida de facut si, bineintele, o puteti imbunatati dupa pofta inimii dvs.

Vezi Reteta
Durata: 15 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Recoman aceasta salata de fasole cu ceapa in special cand nu stiti ce sa faceti de mancare si nici nu aveti chef sau timp prea mult de gatit. Este foarte simpla si rapida de facut si, bineintele, o puteti imbunatati dupa pofta inimii dvs.

Salata de fasole cu ceapa este foarte simplu de facut. Tot ce ne trebuie este o conserva de fasole boabe (aprox. 400ml), ceapa (rosie, verde, alba, la alegere), ulei si otet. Noi preferam pentru salata fasolea rosie. Este un pic mai dulceaga si parca da un gust mai bun salatei. Fiecare cu preferintele lui.
Si aceasta salata merge foarte bine cu paine prajita (sau chiar fara paine). Puteti adauga si morcov sau alte legume, in functie de preferinte. Cu atat mai mult vara este minunata aceasta reteta de salata de fasole. Nu ca nu ar merge si in alt anotimp, dar parca tot vara e sezonul salatelor.  Sa trecem la treaba!

Salata de fasole cu ceapa

Salata de fasole cu ceapa

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Recoman aceasta salata de fasole cu ceapa in special cand nu stiti ce sa faceti de mancare si nici nu aveti chef sau timp prea mult de gatit. Este foarte simpla si rapida de facut si, bineintele, o puteti imbunatati dupa pofta inimii dvs.
Timp preparare: 15 minute
Timp total: 15 minute
Portii: 2
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Salate
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: preparare la rece
Ingredient principal: De post, Vegetarian
Dificultate: Usor

Ingrediente

Instructiuni

  • Desfacem si rasturnam conserva intr-un vas mai adanc astfel incat sa putem amesteca cu usurinta. Curatam, spalam si tocam ceapa pestisori. Daca aveti ceapa verde este si mai bine. Adaugam ceapa peste fasole, turnam un fir de ulei de masline si o lingura de otet si amestecam. Condimentam cu sare dupa gust. Puteti adauga si un pic de ardei iute. Se serveste cu paine prajita. Pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 247kcal (12%)Carbohidrati: 35g (12%)Proteine: 11g (22%)Grasimi: 8g (12%)Grasimi saturate: 1g (6%)Grasimi polinesaturate: 1gGrasimi mononesaturate: 5gSodiu: 515mg (22%)Potasiu: 602mg (17%)Fibre: 12g (50%)Zahar: 6g (7%)Vitamina A: 1IUVitamina B2: 0.2mg (12%)Vitamina C: 6mg (7%)Calciu: 71mg (7%)Fier: 3mg (17%)Magneziu: 66mg (17%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: