0 0
Omleta cu bacon si cascaval

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
4 oua
150g bacon
150g cascaval
ulei sau unt pentru prajit
un praf de sare dupa gust
piper negru macinat dupa gust

Omleta cu bacon si cascaval

Tip:
  • Pe aragaz
  • Prajit
Bucataria:
  • 30 minute
  • Portii: 2
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Omleta cu bacon si cascaval este una din cele mai des intalnite omlete pe care le facem. O preparam in special in week-end. Atunci avem timp pe indelete sa ne bucuram de un mic dejun minunat. Omleta se face usor, este gustoasa si la fel ca si celelalte retete de omleta se poate imbunatati dupa bunul plac. Personal, imi place sa adaug ceapa si ciupercute in ea dar, deja ar fi vorba despre o alta reteta de omleta. Aceasta mancare pentru micul dejun (si nu numai) merge foarte bine cu salata de rosii cu busuioc proaspat. Reteta o puteti gasi aici. Este una extrem de simpla. Va recomandam cu incredere.
Haideti sa trecem la treaba si sa vedem cum putem prepara o omleta cu bacon si cascaval grozav de buna 🙂

(Vizualizari: 105 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Batem bine ouale cu o furculita sau un tel pana incep se fac spuma. Nu este nevoie sa separam albusurile de galbenusuri. Adaugam un praf de sare si un pic de piper. Mie, personal, imi place sa adaug si ceva iute cum ar fi putina boia de ardei sau seminte uscate de ardei iute date prin rasnita. Fiecare dupa gustul sau. La final dam cascavalul printr-o razatoare sau il taiem cuburi mici si-l adaugam in compozitie.

2
Gata

Incingem o tigaie in care adaugam putin ulei sau un cub mic de unt si adaugam baconul taiat fasii sau cuburi, cum doriti. Amestecam astfel incat baconul sa se rumeneasca pe ambele parti. Adaugam compozitia de ou cu cascaval peste baconul rumenit. Lasam la foc potrivit cu capac timp de 5 - 6 minute dupa care intoarcem omleta pe partea cealalta. Va puteti folosi de capac. O mai lasam doua, trei minute dupa care o putem servi. Pentru un aspect si mai placut puteti rade cascaval peste omleta chiar inainte de servire. Cum spuneam si la inceput, va recomandam salata de rosii cu ulei de masline si busuioc verde.
Va dorim pofta buna!

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup
anterior
Pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup
Cartofi prajiti cu ou si parmezan
urmator
Cartofi prajiti cu ou si parmezan
pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup
anterior
Pasta din piept de pui cu maioneza si ketchup
Cartofi prajiti cu ou si parmezan
urmator
Cartofi prajiti cu ou si parmezan