Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Omleta cu bacon si cascaval

Vezi Reteta
Durata: 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Omleta cu bacon si cascaval este o optiune delicioasa pentru micul dejun, preparata cu oua, bacon, cascaval, sare si piper. Se serveste calda, cu o salata de rosii si busuioc verde pentru un gust suplimentar.

Vezi Reteta
Durata: 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Omleta cu bacon si cascaval este o optiune delicioasa pentru micul dejun, preparata cu oua, bacon, cascaval, sare si piper. Se serveste calda, cu o salata de rosii si busuioc verde pentru un gust suplimentar.

Omleta cu bacon si cascaval este una din cele mai des intalnite omlete pe care le facem. O preparam in special in week-end. Atunci avem timp pe indelete sa ne bucuram de un mic dejun minunat. Omleta se face usor, este gustoasa si la fel ca si celelalte retete de omleta se poate imbunatati dupa bunul plac. Personal, imi place sa adaug ceapa si ciupercute in ea dar, deja ar fi vorba despre o alta reteta de omleta. Aceasta mancare pentru micul dejun (si nu numai) merge foarte bine cu salata de rosii cu busuioc proaspat. Reteta o puteti gasi aici. Este una extrem de simpla. Va recomandam cu incredere.

Haideti sa trecem la treaba si sa vedem cum putem prepara o omleta cu bacon si cascaval grozav de buna 🙂

Omleta cu bacon si cascaval

Omleta cu bacon si cascaval

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Omleta cu bacon si cascaval este o optiune delicioasa pentru micul dejun, preparata cu oua, bacon, cascaval, sare si piper. Se serveste calda, cu o salata de rosii si busuioc verde pentru un gust suplimentar.
Timp preparare: 10 minute
Timp gatire: 20 minute
Timp total: 30 minute
Portii: 2
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Mic Dejun
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz, prajit
Ingredient principal: Porc
Dificultate: Usor

Ingrediente

Instructiuni

  • Batem bine ouale cu o furculita sau un tel pana incep se fac spuma. Nu este nevoie sa separam albusurile de galbenusuri. Adaugam un praf de sare si un pic de piper. Mie, personal, imi place sa adaug si ceva iute cum ar fi putina boia de ardei sau seminte uscate de ardei iute date prin rasnita. Fiecare dupa gustul sau. La final dam cascavalul printr-o razatoare sau il taiem cuburi mici si-l adaugam in compozitie.
  • Incingem o tigaie in care adaugam putin ulei sau un cub mic de unt si adaugam baconul taiat fasii sau cuburi, cum doriti. Amestecam astfel incat baconul sa se rumeneasca pe ambele parti. Adaugam compozitia de ou cu cascaval peste baconul rumenit. Lasam la foc potrivit cu capac timp de 5 – 6 minute dupa care intoarcem omleta pe partea cealalta. Va puteti folosi de capac. O mai lasam doua, trei minute dupa care o putem servi. Pentru un aspect si mai placut puteti rade cascaval peste omleta chiar inainte de servire. Cum spuneam si la inceput, va recomandam salata de rosii cu ulei de masline si busuioc verde.
    Va dorim pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 808kcal (40%)Carbohidrati: 4g (1%)Proteine: 38g (76%)Grasimi: 71g (109%)Grasimi saturate: 28g (175%)Grasimi polinesaturate: 8gGrasimi mononesaturate: 28gGrasimi trans: 0.1gColesterol: 452mg (151%)Sodiu: 1505mg (65%)Potasiu: 332mg (9%)Fibre: 0.1gZahar: 1g (1%)Vitamina A: 1256IU (25%)Vitamina B2: 1mg (59%)Vitamina D: 3µg (20%)Calciu: 585mg (59%)Fier: 2mg (11%)Magneziu: 40mg (10%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: