Background Image
0 0
Salata de rosii cherry cu busuioc verde

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
400 g rosii cherry puteti folosi orice fel de rosii doriti
cateva frunze de busuioc verde
o lingura de otet balsamic
3 linguri de ulei de masline
un praf de sare

Salata de rosii cherry cu busuioc verde

Tip:
  • De post
  • Preparare la rece
  • Vegetarian
Bucataria:
  • 10 min
  • Portii: 3
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Salata de rosii cherry cu busuioc verde obisnuim sa o preparam in week-end, la micul dejun. In timpul saptamanii ne este destul de greu sa stam la masa. Nu prea avem timp. Stim, nu este ok, dar parca preferam sa mai „furam” cateva minute de somn. Sambata si duminica este cu totul altceva. Ne trezim cand vrem, stam la masa cat vrem… Ca si mic dejun deobicei mancam oua, fie in omleta, fie oua fierte moi. Aceasta salata de rosii cu busuioc merge ca „unsa”. Tocmai de aceea avem tot timpul in casa o plantuta, doua, de busuioc proaspat. V-am mai spus in acest articol cat este de sanatos busuiocul, tocmai de aceea va propunem reteta noastra super usoara de rosii cherry cu busuioc.

(Vizualizari: 2.179 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Prima oara spalam bine rosiile si le lasam la scurs. E bine sa fie cat mai uscate. Ca la orice salata, dressingul nu se prinde daca legumele noastre sunt ude. Dupa ce s-au scurs bine de apa le taiem in patru si le punem intr-un castron.

2
Gata

Separat, intr-o sticla, turnam uleiul de masline si otetul balsamic, punem dopul si agitam bine sticla pana ce se formeaza o spuma. Acesta este dressingul nostru pentru salata de rosii cu busuioc. Daca doriti, puteti mari cantitatile dupa placul dvs. Important este sa pastrati proporita de 1 la 3 (o lingura de otet balsamic la 3 linguri de ulei de masline).

3
Gata

Turnam dressingul peste rosii, adaugam busuiocul rupt marunt si punem sare dupa gust. Amestecam usor. Atentie! Preparati aceasta salata chiar inainte de servirea mesei, sa fie cat mai proaspata cu putinta. Nu o tineti la frigider si nici nu preparati mai multa salata decat aveti nevoie. Pofta buna!

Sebastian

Adaugă un comentariu

Supa de pui cu galuste
anterior
Supa de pui cu galuste
pastai scazute cu usturoi
urmator
Pastai scazute cu usturoi
Supa de pui cu galuste
anterior
Supa de pui cu galuste
pastai scazute cu usturoi
urmator
Pastai scazute cu usturoi

Adaugă un comentariu

364929867