Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Aceasta reteta de sos bechamel provine din Franta, desi cel mai des apare in bucataria italieneasca. I se mai spune si sosul alb fiind un sos pe baza de lapte, unt si faina alba de grau. Este folosit frecvent la paste (lasagna in special) si la retetele cu carne de pui. Este foarte usor de facut doar ca trebuie sa avem grija la cateva detalii: sa-l facem la foc mic si sa amestecam tot timpul cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Orice bucatar trebuie sa stie sa fac acest minunat sos folosit in fel si fel de retete.
Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.