Ingrediente
- un piept de pui dezosatdaca aveti bio / de casa si mai bine
- o telina
- un pastarnac
- 2 morcovi
- 6-8 cartofimarime medie
- 2 buc. ceapa
- 1 litru de bors
- o leg. patrunjel verde
Indicatii
Va propun astazi o reteta de bors cu piept de pui si cartofi. Sincer, nu eram sigur ce vreau sa mananc: bors de cartofi sau o ciorba de pui. Astfel a iesit aceasta combinatie reusita (eu unul asa zic). Nu este greu de facut. Seamana foarte bine cu borsul de pui cu taitei.
Ca deobicei, calitatea ingredientelor este foarte importanta. Eu folosesc verdeturi din belsug. Sunt oameni carora nu le plac foarte mult. Fiecare cu gustul lui, ce sa zic?!🙂.
Haideti sa trecem acum la treaba!
Pasi
1 Gata | Spalam foarte bine pieptul de pui, il taiem cuburi, si il punem intr-o oala mai mare. Curatam legumele si le spalam foarte bine. Taiem morcovii cubulete, ceapa o tocam, iar cartofii cuburi sau cat de mari doriti dvs. Telina si partarnacul le putem lasa intregi sau taia in doua, in functie de cat de mari sunt. |
2 Gata | Adaugam in oala legumele cu exceptia cartofilor. Adaugam apa cat sa fim sigur ca acoperim bine toate legumele si pieptul de pui. |
3 Gata | Dupa aproximativ 10 minute de cand apa a fiert, adugam si cartofii impreuna cu borsul. |
4 Gata | Dupa ce borsul a fiert, putem scoate telina si pastarnacul si le putem arunca. Bineinteles, daca doriti le puteti taia si pune inapoi in oala. |