Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Fara indoiala, reteta de pui cu bere pe pat de morcovi si ceapa este o mancare speciala. Sincer, am descoperit-o de curand. M-am inspirat din ce am mai auzit pe la radio, ce mai stiam si noi si a iesit aceasta friptura super delicioasa. Cel putin asa zicem noi. Cu siguranta se pot adauga si alte legume: cartofi, rosii cherry, ardei, etc. dar cred ca ar fi prea multe combinatii la mijloc. Gasiti aici alte retete cu carne de pui. Gustul dulceag atat al morcovului cat si cel al cepei confera carnii de pui o aroma foarte placuta. Si un gust usor dulceag.
Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.