0 0
Bruschete cu rosii si usturoi

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Adjust Servings:
50 ml ulei de masline
9 felii paine
5 rosii sau 10 - 12 rosii cherry
9 catei de usturoi
cateva frunze de busuioc verde

Bruschete cu rosii si usturoi

Tip:
  • De post
  • Vegetarian
Bucataria:
  • 30 min
  • Portii: 3
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Fie ca avem musafiri sau vrem sa preparam doar o simpla gustare rapida si gustoasa, aceasta reteta este perfecta pentru astfel de momente. Aceasta reteta, dupa cum bine stiti, este o reteta cu origini in Italia. Ingredientele pentru a prepara niste bruschete delicioase sunt la-ndemana oricui. Nu avem nevoie decat de paine, rosii, usturoi, cateva frunze de busioc si ulei de masline. Bineinteles, sa nu uitam de sarea si piperul aferent. Oricum, aveti grija! Sunt atat de gustoase incat exista riscul sa nu va mai puteti opri din mancat deci sa nu faceti prea multe 🙂

Acum, haideti sa trecem la treaba!

(Vizualizari: 228 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Se curata si se spala bine usturoiul. Rosiile, dupa ce au fost spalate, se taie in cuburi mici cu latura de aproximativ 1/2 cm.

2
Gata

Se taie painea felii potrivite si se prajeste. Luam cate un catel de usturoi si incepem sa-l frecam de felia de paine prajita. In general, pentru o felie medie de paine consumam cam 1 catel de usturoi.

3
Gata

Dupa ce am ras usturoiul de feliile de paine, punem rosiile taiate cuburi si turnam un pic de ulei de masline pe care-l amestecam inainte cu frunzele de busuioc tocate marunt. La final putem adauga sare, piper, sau cimbru, dupa gust.

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
gulas
anterior
Gulas cu carne de porc si galuste
pasta de ton cu ceapa
urmator
Pasta de ton cu ceapa
gulas
anterior
Gulas cu carne de porc si galuste
pasta de ton cu ceapa
urmator
Pasta de ton cu ceapa

Adaugati comentariul dvs.