Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Bruschete cu rosii, branza si usturoi

Vezi Reteta
Durata: 25 minute
Bucataria Italieneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Aceste bruschete cu rosii, branza si usturoi sunt simple si rapide de facut, dar atat de bune, ca uiti sa te opresti din mancat.

Vezi Reteta
Durata: 25 minute
Bucataria Italieneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Aceste bruschete cu rosii, branza si usturoi sunt simple si rapide de facut, dar atat de bune, ca uiti sa te opresti din mancat.

Varianta de bruschete cu rosii, branza si usturoi este practic o varianta „imbunatatita” a bruschetelor simple, cu rosii si usturoi. Sunt foarte usor de facut iar in acelasi timp sunt si foarte gustoase. Noi folosim deobicei branza proaspata de vaci sau de oaie. Bineinteles, in functie de preferinte, se pot utiliza fel si fel de tipuri de branza. Branza feta este o alta alternativa de luat in calcul. Am facut si cu cascaval dar parca nu ne-au placut asa de mult. Posibil sa iasa mai bune cu cascaval afumat.

Haideti sa trecem acum la treaba si sa vedem ce iese 🙂 !

Bruschete cu rosii, branza si usturoi

Bruschete cu rosii, branza si usturoi

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Aceste bruschete cu rosii, branza si usturoi sunt simple si rapide de facut, dar atat de bune, ca uiti sa te opresti din mancat.
Timp preparare: 15 minute
Timp gatire: 10 minute
Timp total: 25 minute
Portii: 3
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Aperitive
Bucataria: Italieneasca
Mod Preparare: la cuptor, prajit
Ingredient principal: Vegetarian
Dificultate: Usor

Echipament

Ingrediente

Instructiuni

  • Se curata si se spala bine usturoiul. Rosiile, dupa ce au fost spalate, se taie in cuburi mici cu latura de aproximativ 1/2 cm. Se taie painea felii potrivite si se prajeste. Luam cate un catel de usturoi si incepem sa-l frecam de felia de paine prajita. De obicei, pentru o felie medie de paine folosim cam un catel de usturoi.
  • Dupa ce am ras usturoiul de feliile de paine, punem rosiile taiate cuburi. Presaram si branza peste feliile de paine. La final, turnam un pic de ulei de masline si rupem cateva frunze de busuioc verde. Adaugam sare si piper dupa gust. Pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 481kcal (24%)Carbohidrati: 53g (18%)Proteine: 19g (38%)Grasimi: 22g (34%)Grasimi saturate: 4g (25%)Grasimi polinesaturate: 3gGrasimi mononesaturate: 12gGrasimi trans: 0.02gColesterol: 11mg (4%)Sodiu: 619mg (27%)Potasiu: 714mg (20%)Fibre: 6g (25%)Zahar: 12g (13%)Vitamina A: 1883IU (38%)Vitamina B2: 0.4mg (24%)Vitamina C: 31mg (38%)Vitamina D: 0.1µg (1%)Calciu: 200mg (20%)Fier: 4mg (22%)Magneziu: 66mg (17%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: