0 0
Bruschete cu rosii, branza si usturoi

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
9 felii de paine
5 rosii sau 10 - 12 rosii cherry
200g branza de vaci sau branza de oaie, feta, etc.
9 catei de usturoi
50 ml ulei de masline
cateva frunze de busuioc verde

Bruschete cu rosii, branza si usturoi

Tip:
  • Vegetarian
Bucataria:
  • 30 min
  • Portii: 3
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Varianta de bruschete cu rosii, branza si usturoi este practic o varianta „imbunatatita” a bruschetelor simple, cu rosii si usturoi. Sunt foarte usor de facut iar in acelasi timp sunt si foarte gustoase. Noi folosim deobicei branza proaspata de vaci sau de oaie. Bineinteles, in functie de preferinte, se pot utiliza fel si fel de tipuri de branza. Branza feta este o alta alternativa de luat in calcul. Am facut si cu cascaval dar parca nu ne-au placut asa de mult. Posibil sa iasa mai bune cu cascaval afumat. Haideti sa trecem acum la treaba si sa vedem ce iese 🙂 !

(Vizualizari: 500 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Se curata si se spala bine usturoiul. Rosiile, dupa ce au fost spalate, se taie in cuburi mici cu latura de aproximativ 1/2 cm. Se taie painea felii potrivite si se prajeste. Luam cate un catel de usturoi si incepem sa-l frecam de felia de paine prajita. De obicei, pentru o felie medie de paine folosim cam un catel de usturoi.

2
Gata

Dupa ce am ras usturoiul de feliile de paine, punem rosiile taiate cuburi. Presaram si branza peste feliile de paine. La final, turnam un pic de ulei de masline si rupem cateva frunze de busuioc verde. Adaugam sare si piper dupa gust. Pofta buna!

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
Tartine cu pate
anterior
Tartine cu pate
Mazare cu carne de pui
urmator
Mazare cu carne de pui
Tartine cu pate
anterior
Tartine cu pate
Mazare cu carne de pui
urmator
Mazare cu carne de pui

Adaugă un comentariu