Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Varianta de bruschete cu rosii, branza si usturoi este practic o varianta „imbunatatita” a bruschetelor simple, cu rosii si usturoi. Sunt foarte usor de facut iar in acelasi timp sunt si foarte gustoase. Noi folosim deobicei branza proaspata de vaci sau de oaie. Bineinteles, in functie de preferinte, se pot utiliza fel si fel de tipuri de branza. Branza feta este o alta alternativa de luat in calcul. Am facut si cu cascaval dar parca nu ne-au placut asa de mult. Posibil sa iasa mai bune cu cascaval afumat.
Haideti sa trecem acum la treaba si sa vedem ce iese 🙂 !
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.