Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Omleta cu bacon si ceapa

Vezi Reteta
Durata: 25 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Perfecta pentru micul dejun sau chiar la pranz, aceasta omleta cu bacon si ceapa este usor de facut si foarte gustoasa. Baconul crocant impreuna cu ceapa calita ofera un gust bogat si plin de savoare.

Vezi Reteta
Durata: 25 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Perfecta pentru micul dejun sau chiar la pranz, aceasta omleta cu bacon si ceapa este usor de facut si foarte gustoasa. Baconul crocant impreuna cu ceapa calita ofera un gust bogat si plin de savoare.

Nu stiu voi, dar noi iubim ceapa in omleta. Astazi va propunem o reteta de omleta cu bacon si ceapa super delicioasa si usor de facut. Seamana foarte bine cu reteta de omleta cu bacon si cascaval pe care o puteti gasi aici. Cam ca orice reteta de omleta, si aceasta poate fi imbunatatita dupa propriul gust si bunul plac.

Haideti sa vedem despre ce este vorba!

Omleta cu bacon si ceapa

Omleta cu bacon si ceapa

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Perfecta pentru micul dejun sau chiar la pranz, aceasta omleta cu bacon si ceapa este usor de facut si foarte gustoasa. Baconul crocant impreuna cu ceapa calita ofera un gust bogat si plin de savoare.
Timp preparare: 10 minute
Timp gatire: 15 minute
Timp total: 25 minute
Portii: 2
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Mic Dejun
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz, prajit
Ingredient principal: Porc
Dificultate: Usor

Echipament

Ingrediente

Instructiuni

  • Se bat ouale cu o furculita sau cu un tel cat mai bine. Nu este nevoie sa separati albusurile de galbenusuri. Se adauga un strop de apa. Unii prefera sa adauge lapte, ceea ce este ok de asemenea. Asta este secretul pentru a face omleta cat mai pufoasa.
    Adaugati un varf de cutit de sare si piper, dupa gust. Mie imi place sa adaug si ceva picant, cum ar fi putina paprika iute sau seminte de ardei iute uscate.
  • Incalziti o tigaie la foc mediu si adaugati untul sau uleiul, ce doriti sau ce aveti la indemana. Adaugati baconul taiat in fasii sau cuburi, dupa preferinta. Odata ce baconul s-a rumenit pe o parte, il puteti intoarce si pe partea cealalta si acum puteti adauga si ceapa.
    Odata ce baconul s-a rumenit pe ambele parti si ceapa si-a schimbat si ea usor culoarea, puteti adauga ouale batute. Acoperiti si gatiti la foc mediu timp de 3-5 minute, apoi intoarceti omleta pe partea cealalta. Puteti sa va ajutati de capacul tigaii. Lasati-o inca un minut sau doua, dupa care o puteti pune in farfurii. Presarati cateva frunze de patrunjel verde tocat.
    Va dorim pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 488kcal (24%)Carbohidrati: 7g (2%)Proteine: 21g (42%)Grasimi: 41g (63%)Grasimi saturate: 15g (94%)Grasimi polinesaturate: 7gGrasimi mononesaturate: 17gGrasimi trans: 0.3gColesterol: 384mg (128%)Sodiu: 1238mg (54%)Potasiu: 370mg (11%)Fibre: 1g (4%)Zahar: 3g (3%)Vitamina A: 805IU (16%)Vitamina B2: 0.5mg (29%)Vitamina C: 7mg (8%)Vitamina D: 2µg (13%)Calciu: 72mg (7%)Fier: 2mg (11%)Magneziu: 27mg (7%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: