Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Aceasta tocanita de urzici este o mancare de sezon, de primavara. Cand apar urzicile este bine sa nu lipseasca din nici o bucatarie. Urzicile sunt pline de vitamine (ca si busuiocul) in special de fier. Aceasta mancare se poate face si de post, eliminand din reteta oul si smantana. E bine ca macar odata, de doua ori pe an, sa mancam o tocanita de urzici. Organismul nostru are nevoie de toate aceste vitamine si minerale. Chiar si zeama ce rezulta dupa ce fierbem urzicile este foarte sanatoasa. Aceasta se foloseste in tratamente pentru par, reumatism dar si alte afectiuni destul de des intalnite in zilele noastre. Sa trecem la treaba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.