Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Pastele Ravioli puteau fi gasite in Venetia inca din sec. al XIV-lea. Aceste paste erau facute din faina alba cu ou si umplute cu verdeturi sau carne tocata. In acelasi timp, aceste paste se gaseau si in Sicilia doar ca aici, de cele mai multe ori, erau umplute cu branza de oaie numita ricotta. Paste asemanatoare se gasesc si in Asia doar ca sub alta denumire – Jiaozi sau Wonton. De asemenea, un alt fel de mâncare din Asia cu numele de samosa este similar cu pastele ravioli și este umplut cu cartofi, carne, mazăre, și adesea servite cu sos dulce acrisor.
La ora actuala, aceste paste se gasesc in mai toate magazinele si sunt umplute cu spanac, branza, prosciutto, etc. Sunt niste paste foarte gustoase si foarte consistente. Acum am sa va prezint reteta mea de ravioli (se pot folosi si/sau tortellini) cu smantana, bacon si ciuperci.
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.