Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Mancarica de ardei gras cu carne de pui

Vezi Reteta
Durata: 1 ora 20 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Aceasta mancarica cu ardei gras si carne de pui este o mancare usoara dar si rapid de facut. Aveti nevoie de doar 4 ingrediente principale plus sare si piper dupa gust.

Vezi Reteta
Durata: 1 ora 20 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Mediu
Nu exista inca evaluari
Aceasta mancarica cu ardei gras si carne de pui este o mancare usoara dar si rapid de facut. Aveti nevoie de doar 4 ingrediente principale plus sare si piper dupa gust.

Aceasta reteta de ardei gras cu carne de pui este o mancare usoara, nu foarte greu de facut si la-ndemana oricui. Este un preparat foarte delicioasa. Ce-i drept, in sezonul rece ardeii grasi sunt un pic mai scumpi si nu sunt atat de gustosi cum sunt in sezonul de vara / toamna, dar, chiar si asa, este o mancare foarte gustoasa. De asemenea, daca aveti de unde procura un pui de tara, sanatos, este si mai bine. Mancarea va fi si mai gustoasa dar si mai satioasa. Creste doar un pic timpul de preparare, dar merita. Va invit acum sa trecem la traba!

Mancarica cu ardei gras si carne de pui

Mancarica cu ardei gras si carne de pui

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Aceasta mancarica cu ardei gras si carne de pui este o mancare usoara dar si rapid de facut. Aveti nevoie de doar 4 ingrediente principale plus sare si piper dupa gust.
Timp preparare: 20 minute
Timp gatire: 1 ora
Timp total: 1 ora 20 minute
Portii: 4
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Fel Principal
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz, prajit
Ingredient principal: Pui
Dificultate: Mediu

Ingrediente

Instructiuni

  • Se curata carnea bine si se spala dupa care se portioneaza in fasii nici prea mari, nici prea mici.
  • Ceapa se curata si se spala apoi se toaca marunt. Se pune intr-o oala si se trage putin in ulei.
  • Ardeii grasi, dupa ce au fost curatati si spalati bine, se taie fasii de-a lungul lor si se pun deoparte.
  • Dupa ce s-a inmuiat ceapa si incepe usor sa se aureasca, se pune carnea pe deasupra si se amesteca. Se lasa pe foc pana ce carnea s-a rumenit un pic iar apoi se pun ardeii grasi. Se amesteca si se mai lasa cateva minute pe foc. Pentru a iesi o mancare cat mai aspectuoasa recomandarea mea este ca ardeii sa stea cat mai putin pe foc pentru a nu se inmuia prea tare. Se adauga sare dupa gust.
    Pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 557kcal (28%)Carbohidrati: 21g (7%)Proteine: 36g (72%)Grasimi: 38g (58%)Grasimi saturate: 9g (56%)Grasimi polinesaturate: 7gGrasimi mononesaturate: 17gGrasimi trans: 0.2gColesterol: 196mg (65%)Sodiu: 461mg (20%)Potasiu: 1020mg (29%)Fibre: 6g (25%)Zahar: 13g (14%)Vitamina A: 7986IU (160%)Vitamina C: 324mg (393%)Calciu: 47mg (5%)Fier: 3mg (17%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: