0 0
Tagliatelle cu lapte

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
300 g tagliatelle sau taitei
2 litri de lapte
5 linguri cu zahar
un praf de sare

Tagliatelle cu lapte

Tip:
  • Pe aragaz
  • Vegetarian
Bucataria:
  • 30 minute
  • Portii: 6
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

De ce tagliatelle cu lapte si nu taitei ? Simplu, iubesc pastele! Cred ca si voi. Sunt foarte gustoase si satioase. Desigur, aceasta simpla dar deosebita reteta se poate face si cu taitei obisnuiti, nu este nici o problema. Cu atat mai bine daca ii faceti si in casa! Acest desert imi aduce aminte de copilarie. Cred ca mai la toata lumea se intampla acest lucru. Parca ma intorc in timp cand simt gustul usor fierbine al laptelui dulce… Hmm, ce vremuri frumoase si indepartate.. Dar haideti sa lasam totusi amintirile si sa traim prezentul cu aceasta minunata reteta de tagliatelle cu lapte!

(Vizualizari: 375 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Puneti laptele la fiert impreuna cu cele 6 linguri de zahar si un praf de sare. Atentie, sa nu dati focul prea tare ca sa nu se prinda / arda laptele de fundul oalei. Amestecati din cand in cand.

2
Gata

Cand laptele incepe sa fiarba, adaugati pastele si lasati-le la fiert atata timp cat recomanda producatorul. Maximum 10 minute. Amestecati continuu. Sa nu le fierbeti prea tare, isi vor pierde din gust. Puteti adauga si un pic de esenta de vanilie si / sau coaja rasa de lamaie sau portocala.
Se serveste cald, sau rece, dupa preferinta. Va dorim pofta buna!

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
Ostropel cu pulpe de pui
anterior
Ostropel cu pulpe de pui
Friptura de rata cu cartofi aurii si sos de usturoi
urmator
Friptura de rata cu cartofi aurii si sos de usturoi
Ostropel cu pulpe de pui
anterior
Ostropel cu pulpe de pui
Friptura de rata cu cartofi aurii si sos de usturoi
urmator
Friptura de rata cu cartofi aurii si sos de usturoi