Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!

Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !

Tagliatelle cu lapte

Vezi Reteta
Durata: 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Reteta de tagliatelle cu lapte este un desert gustos si usor de facut, preparat cu tagliatelle sau taitei, lapte, zahar si un praf de sare, fierte impreuna pentru o savoare dulce si reconfortanta. Este o optiune delicioasa pentru orice moment al zilei, servita cald sau rece, dupa preferinte.

Vezi Reteta
Durata: 30 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Reteta de tagliatelle cu lapte este un desert gustos si usor de facut, preparat cu tagliatelle sau taitei, lapte, zahar si un praf de sare, fierte impreuna pentru o savoare dulce si reconfortanta. Este o optiune delicioasa pentru orice moment al zilei, servita cald sau rece, dupa preferinte.

De ce tagliatelle cu lapte si nu taitei ? Simplu, iubesc pastele! Cred ca si voi. Sunt foarte gustoase si satioase. Desigur, aceasta simpla dar deosebita reteta se poate face si cu taitei obisnuiti, nu este nici o problema. Cu atat mai bine daca ii faceti si in casa! Acest desert imi aduce aminte de copilarie. Cred ca mai la toata lumea se intampla acest lucru. Parca ma intorc in timp cand simt gustul usor fierbine al laptelui dulce… Hmm, ce vremuri frumoase si indepartate.. Dar haideti sa lasam totusi amintirile si sa traim prezentul cu aceasta minunata reteta de tagliatelle cu lapte!

Tagliatelle cu lapte

Tagliatelle cu lapte

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Reteta de tagliatelle cu lapte este un desert gustos si usor de facut, preparat cu tagliatelle sau taitei, lapte, zahar si un praf de sare, fierte impreuna pentru o savoare dulce si reconfortanta. Este o optiune delicioasa pentru orice moment al zilei, servita cald sau rece, dupa preferinte.
Timp preparare: 10 minute
Timp gatire: 20 minute
Timp total: 30 minute
Portii: 6
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Dulciuri
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: pe aragaz
Ingredient principal: Vegetarian
Dificultate: Usor

Echipament

Ingrediente

Instructiuni

  • Puneti laptele la fiert impreuna cu cele 6 linguri de zahar si un praf de sare. Atentie, sa nu dati focul prea tare ca sa nu se prinda / arda laptele de fundul oalei. Amestecati din cand in cand.
  • Cand laptele incepe sa fiarba, adaugati pastele si lasati-le la fiert atata timp cat recomanda producatorul. Maximum 10 minute. Amestecati continuu. Sa nu le fierbeti prea tare, isi vor pierde din gust. Puteti adauga si un pic de esenta de vanilie si / sau coaja rasa de lamaie sau portocala.
    Se serveste cald, sau rece, dupa preferinta. Va dorim pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 437kcal (22%)Carbohidrati: 62g (21%)Proteine: 18g (36%)Grasimi: 13g (20%)Grasimi saturate: 7g (44%)Grasimi polinesaturate: 1gGrasimi mononesaturate: 3gGrasimi trans: 0.03gColesterol: 83mg (28%)Sodiu: 240mg (10%)Potasiu: 638mg (18%)Fibre: 2g (8%)Zahar: 28g (31%)Vitamina A: 588IU (12%)Vitamina B2: 1mg (59%)Vitamina D: 4µg (27%)Calciu: 441mg (44%)Fier: 1mg (6%)Magneziu: 70mg (18%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: