Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Astazi va vom prezenta uimitoare reteta de sos ragu ce se foloseste la prepararea pastelor bolognese. Gasiti aici reteta. V-o recomandam cu caldura 🙂 Denumirea italieneasca a acestui sos este de ragù alla bolognese (sos bolognese). Din denumirea lui ne putem da seama ca acest sos isi are originea din orasul Bolognia, situat in partea de nord a Italiei. Acest oras este capitala regiunii Emilia-Romagna, daca nu prima, cel putin printre cele mai recunoscute si apreciate zone gastronomice de pe glob. Revenind la sosul nostru ragu, acesta a fost creat de catre Alberto Alvisi in secolul al XVIII-lea. Acest sos mai este folosit si la reteta de lasagna. Este un sos pe baza de carne.
Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.