Salata cu branza feta si porumb

Vezi Reteta
Durata: 15 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Aceasta salata cu branza feta si porumb, pe langa faptul ca are un gust minunat, are si un aspect foarte placut, viu colorat. O recomandam in special cu peste. In mai putin de 15 minute puteti face aceasta salata delicioasa.

Vezi Reteta
Durata: 15 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Aceasta salata cu branza feta si porumb, pe langa faptul ca are un gust minunat, are si un aspect foarte placut, viu colorat. O recomandam in special cu peste. In mai putin de 15 minute puteti face aceasta salata delicioasa.

Salata cu branza feta si porumb are atat un aspect foarte placut cat si un gust pe masura. Nu mai vorbim de faptul ca este incredibil de usor de facut. Noi mancam salate destul de des dar, vara, este anotimpul in care cel putin de doua, trei ori pe saptamana facem salata. Fie ca e o simpla salata de rosii cu busuioc, fie e o salata mai complexa, important este sa fie facuta cu pasiune 🙂 . Ca de fiecare data, folosim ulei de masline in locul uleiului de floarea soarelui. Asta va recomandam si dvs. Branza din aceasta salata poate fi inlocuita cu telemea, cascaval sau alt tip de branza dorit. Haideti sa trecem la treaba!

Salata cu branza feta si porumb

Salata cu branza feta si porumb

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Aceasta salata cu branza feta si porumb, pe langa faptul ca are un gust minunat, are si un aspect foarte placut, viu colorat. O recomandam in special cu peste. In mai putin de 15 minute puteti face aceasta salata delicioasa.
Timp preparare: 15 minute
Timp total: 15 minute
Portii: 4
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Categorie: Salate
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: preparare la rece
Ingredient principal: Vegetarian
Dificultate: Usor

Echipament

Ingrediente

Instructiuni

  • Spalam foarte bine salata si o uscam. O rupem bucati cu mana si o punem intr-un castron. Taiem branza cubulete mici si o punem peste salata. Adaugam porumbul si condimentam cu sare dupa gust.
  • Intr-un recipient cu capac (o sticluta sau un borcanas) amestecam foarte bine otetul balsamic cu uleiul de masline pentru a forma dressingul pentru salata. Adaugam dressingul inainte de a servi salata. Puteti adauga si crutoane de paine daca doriti. Pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 352kcal (18%)Carbohidrati: 7g (2%)Proteine: 8g (16%)Grasimi: 33g (51%)Grasimi saturate: 10g (63%)Grasimi polinesaturate: 3gGrasimi mononesaturate: 18gColesterol: 45mg (15%)Sodiu: 615mg (27%)Potasiu: 166mg (5%)Fibre: 0.4g (2%)Zahar: 2g (2%)Vitamina A: 1561IU (31%)Vitamina B2: 0.5mg (29%)Vitamina C: 2mg (2%)Vitamina D: 0.2µg (1%)Calciu: 264mg (26%)Fier: 1mg (6%)Magneziu: 19mg (5%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: