Ingrediente
-
o salata verde
-
200g branza feta
-
o ceasca de porumb
-
6 linguri de ulei de masline
-
2 linguri de otet balsamic
Indicatii
Salata cu branza feta si porumb are atat un aspect foarte placut cat si un gust pe masura. Nu mai vorbim de faptul ca este incredibil de usor de facut. Noi mancam salate destul de des dar, vara, este anotimpul in care cel putin de doua, trei ori pe saptamana facem salata. Fie ca e o simpla salata de rosii cu busuioc, fie e o salata mai complexa, important este sa fie facuta cu pasiune 🙂 . Ca de fiecare data, folosim ulei de masline in locul uleiului de floarea soarelui. Asta va recomandam si dvs. Branza din aceasta salata poate fi inlocuita cu telemea, cascaval sau alt tip de branza dorit. Haideti sa trecem la treaba!
Pasi
1
Gata
|
Spalam foarte bine salata si o uscam. O rupem bucati cu mana si o punem intr-un castron. Taiem branza cubulete mici si o punem peste salata. Adaugam porumbul si condimentam cu sare dupa gust. |
2
Gata
|
Intr-un recipient cu capac (o sticluta sau un borcanas) amestecam foarte bine otetul balsamic cu uleiul de masline pentru a forma dressingul pentru salata. Adaugam dressingul inainte de a servi salata. Puteti adauga si crutoane de paine daca doriti. Pofta buna! |