Background Image
0 0
Suc de portocale

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
1 kg portocale

Suc de portocale

Tip:
  • Preparare la rece
Bucataria:
  • Portii: 2
  • Usor

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Fara doar si poate sa bei un pahar de suc de portocale in fiecare zi nu poate fi decat un lucru bun. Important este sa nu mai adaugi nimic in suc (zahar, arome, etc.). Eventual cateva frunze de menta si daca este necesar, cateva cuburi de gheata. Sucul de portocale contine foarte multa vitamina C (acid ascorbic). Vitamina C este un antioxidant foarte bun ce ajuta la franarea proceselor de imbatranire din organism. Ajuta si la functionarea si imbunatarea sistemului imunitar, deci sa bei un pahar de suc de portocale zilnic este recomandat inca din copilarie! Sezonul de varf al acestor fructe tropicale este in sezonul nostru rece – iarna. Atunci portocalele sunt mai dulci si gustoase. Sa trecem la treaba!

(Vizualizari: 267 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Recomand ca portocalele sa fie cat mai proaspete si tinute la temperatura camerei. Daca sunt prea reci si nu avem timp sa le lasam sa se aclimatizeze, putem sa fortam un pic incalzirea acestora folosind cuptorul. Tot ce trebuie facut este sa stoarcem bine portocalele si sa strecuram sucul printr-o strecuratoare (nu foarte deasa) pentru a elimina samburii. E bine sa fie baut pe stomacul gol, cu cateva minute inainte de masa. Se pot adauga la final si cateva frunze de menta. Atentie! dupa ce-l preparati trebuie baut in maxim doua ore! Pofta buna!

Sebastian

Adaugă un comentariu

mancarica de cartofi cu carnaciori
anterior
Mancarica de cartofi cu carnaciori
Salata de fasole cu ceapa
urmator
Salata de fasole cu ceapa
mancarica de cartofi cu carnaciori
anterior
Mancarica de cartofi cu carnaciori
Salata de fasole cu ceapa
urmator
Salata de fasole cu ceapa

Adaugă un comentariu

364929867