Suc de portocale

Vezi Reteta
Durata: 10 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Acest suc de portocale este extrem de simplu de facut. De asemenea, este un antioxidant foarte bun datorita vitaminei C pe care o contine.

Vezi Reteta
Durata: 10 minute
Bucataria Romaneasca
Dificultate Usor
Nu exista inca evaluari
Acest suc de portocale este extrem de simplu de facut. De asemenea, este un antioxidant foarte bun datorita vitaminei C pe care o contine.

Fara doar si poate sa bei un pahar de suc de portocale in fiecare zi nu poate fi decat un lucru bun. Important este sa nu mai adaugi nimic in suc (zahar, arome, etc.). Eventual cateva frunze de menta si daca este necesar, cateva cuburi de gheata. Sucul de portocale contine foarte multa vitamina C (acid ascorbic). Vitamina C este un antioxidant foarte bun ce ajuta la franarea proceselor de imbatranire din organism. Ajuta si la functionarea si imbunatarea sistemului imunitar, deci sa bei un pahar de suc de portocale zilnic este recomandat inca din copilarie! Sezonul de varf al acestor fructe tropicale este in sezonul nostru rece – iarna. Atunci portocalele sunt mai dulci si gustoase. Sa trecem la treaba!

Suc de portocale

Suc de portocale

Nu exista inca evaluari

Va place reteta?

↑ Click pentru a o evalua ↑

Acest suc de portocale este extrem de simplu de facut. De asemenea, este un antioxidant foarte bun datorita vitaminei C pe care o contine.
Timp preparare: 10 minute
Timp total: 10 minute
Portii: 2
Distribuie pe Facebook
Printeaza Pin Evalueaza reteta
Bucataria: Romaneasca
Mod Preparare: preparare la rece
Ingredient principal: De post, Vegetarian
Dificultate: Usor

Echipament

  • 1 storcator automat sau manual, de care aveti la indemana

Ingrediente

Instructiuni

  • Recomand ca portocalele sa fie cat mai proaspete si tinute la temperatura camerei. Daca sunt prea reci si nu avem timp sa le lasam sa se aclimatizeze, putem sa fortam un pic incalzirea acestora folosind cuptorul. Tot ce trebuie facut este sa stoarcem bine portocalele si sa strecuram sucul printr-o strecuratoare (nu foarte deasa) pentru a elimina samburii. E bine sa fie baut pe stomacul gol, cu cateva minute inainte de masa. Se pot adauga la final si cateva frunze de menta. Atentie! dupa ce-l preparati trebuie baut in maxim doua ore! Pofta buna!

Nutritie per portie

Calorii: 235kcal (12%)Carbohidrati: 59g (20%)Proteine: 5g (10%)Grasimi: 1g (2%)Grasimi saturate: 0.1g (1%)Grasimi polinesaturate: 0.1gGrasimi mononesaturate: 0.1gPotasiu: 905mg (26%)Fibre: 12g (50%)Zahar: 47g (52%)Vitamina A: 1125IU (23%)Vitamina B2: 0.2mg (12%)Vitamina C: 266mg (322%)Calciu: 200mg (20%)Fier: 1mg (6%)Magneziu: 50mg (13%)

Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.

Ati gatit aceasta reteta? Nu uitati sa ne spuneti parearea!Acordati o nota retetei noastre!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evaluati Reteta: