Ingrediente
-
400 g branza de vacicat mai grasa
-
250 g smantanamin. 20% grasime
-
o legatura marar
-
doua buc. ceapa
Indicatii
Cred ca la orice masa de sarbatori (si nu numai) aceasta simpla, rapida si super gustoasa reteta este prezenta in bucataria noastra. Ne place foarte mult sa avem cat mai multe feluri de aperitive la mesele mai speciale. Puteti gasi mai multe retete de aperitive aici. Este foarte simplu de facut si totodata foarte aspectuoasa. Sa nu uitam ca, pe langa faptul ca este mai gustoasa decat crema de branza care se gaseste in magazine, aceasta crema este si cu mult mai sanatoasa, ea necontinand acele chimicale si conservanti. Ce-i drept, nici nu rezista assa de mult timp dar tocma asta o face atat de buna. Tot ce conteaza este sa folositi ingrediente de calitate, cat mai proaspete cu putinta. Smantana trebuie sa fie cat mai grasa iar daca aveti pe cineva la tara de la care puteti procura atat branza de vaci cat si smantana o sa va iasa o crema de branza super gustoasa. Acum, sa trecem la treaba!
Pasi
1
Gata
|
Curatati si spalati ceapa dupa care tocati-o cat mai marunt. Puneti branza si smantantana intr-un castron si amestecati cu o lingura de lemn foarte bine, pana ce obtineti o pasta fina. Adaugati si ceapa si continuati sa mestecati. |
2
Gata
|
Spalati bine mararul, dupa care tocati-l marunt si adaugati-l in crema de branza formata. Puntei crema de branza in castron si lasati-o cateva minute la frigider. Se serveste rece ca aperitiv pe paine, biscuiti sarati sau orice alte astfel de produse fainoase. Va dorim pofta buna! |