Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Pastravul este un peste de apa dulce ce traieste in special in apele reci de la munte. Este un peste extrem de apreciat datorita gustului sau intens dar si datorita proprietatilor sale nutritive. Contine Omega 3, vitaminele D & B12 dar si proteine. Sunt o sumedenie de feluri de a prepara acest peste. Daca aveti drum in zona Sucevei sau a Neamtului va recomand sa nu ratati retetele locale pe baza de pastrav. Nu o sa va para rau! Va invit sa facem azi o mancare extrem de gustoasa dar si cat se poate de sanatoasa din pastrav (eviscerat), usturoi si morcov.
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.