Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Fara doar si poate, suntem iubitori de cartofi prajiti cu ou si usturoi. Cine nu iubeste pana la urma cartofii prajiti?! Eventual, in sosul de usturoi, puteti pune si putina maioneza. Reteta de maioneza o puteti gasi aici. Facem deobicei aceasta mancare cand ne este pofta si dorim sa nu petrecem prea mult timp in bucatarie. Daca dorim si ceva „carnita” putem adauga si un carncior prajit, ceva bacon sau alte astfel de bunataturi…
Si aceasta reteta, ca toate celelalte, are mici secrete. In primul rand, uleiul de floarea soarelui trebuie sa fie proaspat, adica sa nu se mai fi prajit nimic in el. Astfel, cartofii vor iesi foarte gustosi, fara sa aiba gust de arsura. Un alt truc pe care-l folosim este acela de a pune cartofii in ulei cand acesta este caldut, si nu fierbinte. Sau puteti pune cartofii in ulei imediat dupa ce ati pus uleiul in tigaie. Astfel, cartofii vor iesi usor crocanti la exterior dar moi in interior. Haideti sa vedem despre ce este vorba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.