Ingrediente
- 8 ardei gras
- 250g carne tocata de porc
- 250g carne tocata de pui
- 250g carne tocata de vita
- 800g ceapa
- 4 morcovi
- 250g orez
- 150ml suc de rosii
- doua legaturi de marar
- sare
- piper negru macinat
- smantanaoptional, pentru servire
Indicatii
Nu mai facusem ardei umpluti de ceva timp. Desi nu sunt greu de preparat, sunt incredibil de gustosi. Imi place faptul ca, odata ce ii pun la cuptor, pot sa ma ocup de alte lucruri, cum ar fi sa beau o bere :). Nici nu mai zic ca imi miroase in bucatarie a sarbatori de iarna. Imi place tare mult sa gatesc la cuptor tocmai pentru aromele cu care bucataria si casa mea sunt rasfatate. Gasiti aici mai multe astfel de retete.
Aceasta reteta este destul de usor de preparat si poate fi adaptata dupa bunul plac. De exemplu, puteti folosi carne de porc, vita, pui sau chiar curcan. Eu am facut, de data aceasta, un mix intre pui, porc si vita.
Haideti sa trecem la treaba!
Pasi
1 Gata | Curatam si spalam bine legumele. Dupa aceea, le tocam marunt. Eu am folosit un robot de bucatarie pentru a le toca mai rapid. |
2 Gata | |
3 Gata | Spalam si curatam ardeii grasi dupa care incepem sa-i umplem cu compozitia pe care tocmai am facut-o. |
4 Gata | La final, ii punem la cupor unde ii lasam circa 1h 30' la 170 / 180 grade C. Va dorim Pofta Buna ! |