0 0
Mazare cu carne de pui

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
2 conserve 800g de mazare
500g pulpe de pui fara os
3 morcovi
2 - 3 buc de ceapa
o lingura cu zahar
2 linguri de pasta de rosii puteti folosi bulion, suc de rosii, etc.

Mazare cu carne de pui

Tip:
  • Pe aragaz
  • Prajit
Bucataria:
  • 2 h
  • Portii: 6
  • Mediu

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Mazare cu carne de pui facem deobicei cand vrem sa mancam o mancare gatita dar timpul este limitat. Reteta este una simpla si rapida. Carnea de pui poate fi inlocuita cu carnaciori sau alt tip de carne afumata. Important este sa se faca repede ­čÖé . ┬áLa capitolul mazare noi cumparam deobicei mazare verde dulce, la conserva sau la borcan. Nu necesita un timp de fierbere mult prea mare astfel incat nici nu se sfarama. La aceasta reteta puteti adauga marar si/sau un pic de ardei iute daca doriti sa iasa usor picanta. Va invitam sa trecem la treaba si sa vedem ce iese !

(Vizualizari: 100 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Spalam bine carnea, o taiem in bucat potrivite si o punem la prajit cateva minute. O lasam pana incepe sa se rumeneasca.

2
Gata

Curatam ceapa si o tocam marunt. La fel procedam si cu morcovii. Punem legumele intr-o oala la calit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa si incepe sa-si schimbe usor culoarea adaugam pasta de rosii, sare si piper dupa gust. Punem doua cani de apa si lasam sa traga un clocot. Spalam bine mazarea si o adaugam peste pasta de rosii cu legume. Daca doriti sa iasa o mancare mai zemoasa puteti adauga mai multa apa (eventual si o lingura sau doua in plus de pasta de rosii). Adaugam carnea si lasam pe foc sa fiarba la foc mic cateva minute.

3
Gata

Punem zaharul la ars intr-un ibric. Sa nu-l lasati prea mult la ars pentru ca va capata un gust usor amar. Dupa ce s-a topit, adaugam o ceasca de apa si lasam sa fiarba pana ce se dizolva tot zaharul. Dupa ce s-a dizolvat, adaugam zaharul peste mazare si mai lasam sa dea un clocot. Va dorim pofta buna!

Sebastian

Opinii reteta

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta reteta, puteti utiliza formularul de mai jos pentru a scrie o noua opinie
bruschete cu rosii, branza si usturoi
anterior
Bruschete cu rosii, branza si usturoi
Fasole cu carnati
urmator
Fasole cu carnati
bruschete cu rosii, branza si usturoi
anterior
Bruschete cu rosii, branza si usturoi
Fasole cu carnati
urmator
Fasole cu carnati

Adaug─â un comentariu