Primiti retete delicioase direct in inbox-ul dvs.!
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Abonati-va pentru a primi retete exclusive, sfaturi culinare si inspiratie saptamanala !
Tiramisu este o prajitura italieneasca pe baza de cafea. Prajitura contine piscoturi, oua, cafea, zahar si branza mascarpone. Se orneaza cu ciocolata rasa sau cu cacao. Aceasta reteta dateaza din anii 1960 aparand pentru pirma oara in regiunea Veneto – Italia. De-a lungul timpului au aparut numeroase variante. Inlocuirea piscoturilor cu panettone, folosirea altui tip de branza in loc de mascarpone, eliminarea oualor, etc. Fiecare dupa cum a crezut ca e mai bine si mai gustos. Tiramisu este o prajitura destul de usor de preparat si in acelasi timp foarte delicioasa. Copiii vor fi incantati. Si nu numai ei 🙂 . Va invit sa trecem la treaba!
↑ Click pentru a o evalua ↑
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.