Pizza cu salam, ardei gras, porumb si ceapa este o varianta delicioasa a pizzei diavola, dar fara ardei iuti sau salam picant. Aluatul este crocant si subtire, iar ingredientele pot fi adaptate dupa preferinte
Pizza cu salam, ardei gras, porumb si ceapa este o varianta delicioasa a pizzei diavola, dar fara ardei iuti sau salam picant. Aluatul este crocant si subtire, iar ingredientele pot fi adaptate dupa preferinte
Pizza cu salam si ardei gras seamana foarte bine cu reteta de pizza diavola doar ca de data aceasta nu folosim ardei iute si nici salam picant. Daca doriti, bineinteles, o puteti face inlocuind ardeiul gras cu ardei iute si / sau inlocuind salamul clasic cu salam picant. De asemenea, puteti renunta la porumb in functie de preferinte. Mie unul imi place sa pun cateva boabe de porumb peste aproape orice fel de pizza. Aluatul la fel, puteti sa-l faceti cum doriti dvs.: subtire, mai gros, pufos, etc. Preferatul meu este aluatul crocant si subtire. Acuma fiecare dupa preferinte. Haideti sa trecem la treaba!
Pizza cu salam, ardei gras, porumb si ceapa
Nu exista inca evaluari
Va place reteta?
↑ Click pentru a o evalua ↑
Pizza cu salam, ardei gras, porumb si ceapa este o varianta delicioasa a pizzei diavola, dar fara ardei iuti sau salam picant. Aluatul este crocant si subtire, iar ingredientele pot fi adaptate dupa preferinte
Facem aluatul de pizza ca in aceasta reteta.Pe scurt: – Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si 50 ml apa calda. Se acopera si se lasa sa creasca 15-20 de minute.– Intr-un castron, se amesteca faina, drojdia activata si sarea. Se adauga apa si se framanteaza pana se obtine un aluat elastic. La final, se adauga uleiul de masline. Se acopera castronul si se lasa aluatul sa creasca la caldura pana isi dubleaza volumul.– Se pregateste tava ungandu-se cu ulei. Se intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina, folosind un sucitor sau direct cu mana, pana ajunge la grosimea dorita (maxim jumatate de centimetru). Se coace aluatul in cuptor la foc mediu timp de 10-15 minute, apoi se adauga sosul de rosii si ingredientele pentru topping.
Pregatim topingul pentru pizza astfel: taiem salamul felii cat mai subtiri, spalam ardeii si ii taiem in bucati potrivite, curatam, spalam si taiem ceapa pestisori.
Dupa ce am copt aluatul la cuptor cateva minute, scoatem tava / tavile cu pizza si incepem sa adaugam ingredientele. Punem faliile de salam, ardeiul gras, porumbul si ceapa. Punem pziza inapoi la copt in cuptor pentru inca 10 – 15 minute. Obtional putem pune la sfarsit mozzarella, busuioc sau alte condimente pe care le preferati dvs. Pofta buna!
Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 de calorii. Toate informatiile nutritionale sunt bazate pe calcule estimate de terti. Fiecare reteta si valoare nutritionala va varia in functie de marcile utilizate ale produselor, metodele de masurare si dimensiunea portiilor.
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale
Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice.Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.