Ingrediente
-
500g piept de pui dezosat
-
200g cascavalfeliat subtire
-
200g baconfeliat subtire
-
50g untmin. 80% grasime
-
150g ciuperci champignon
Indicatii
Aceste rulouri din piept de pui, pe langa faptul ca sunt si aspectuoase sunt si incredibil de gustoase. Fie ca aveti musafiri sau vreti sa mancati ceva mai deosebit, aceste rulouri se topesc in gura. Au un aspect foarte atractiv iar aroma pe care o degaja in timpul coacerii este incredibila! Sunt si foarte consistente dat fiind faptul ca sunt facute din bacon, piept de pui si cascaval. De asemenea, de sarbatori o sa le luati ochii invitatilor. Reteta nu este foarte complicata. Totusi, trebuie sa aveti un pic de rabdare cand preparati aceste delicioase rulouri din piept de pui. Acum, haideti sa trecem la treaba.
Pasi
1
Gata
|
Carnea de pui se spala bine si se taie in fasii late de cca. 5-6 cm |
2
Gata
|
Peste aceste fasii de carne punem cate o felie subtire de bacon, una de branza iar in interior punem cateva bucati de ciuperci taiate marunt |
3
Gata
|
Rulam bine si le intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface |
4
Gata
|
Le asezam intr-o tava fara capac unsa in prealabil cu putin unt si le lasam la cuptor la temperatura medie circa 45 - 60 minute pana se rumenesc. Daca considerati, mai puteti adauga sare si piper. |
5
Gata
|
Se servesc calde cu ce garnitura doriti - recomand orez chinezesc cu ou. Pofta buna ! |