Background Image
2 0
Rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval

Distribuiti pe reteaua dvs. de socializare:

Sau puteti copia si distribui acest link

Ingrediente

Modifica nr. de portii:
500g piept de pui dezosat
200g cascaval feliat subtire
200g bacon feliat subtire
50g unt min. 80% grasime
150g ciuperci champignon

Rulouri din piept de pui cu bacon si cascaval

Tip:
  • La cuptor
Bucataria:
  • 120 min
  • Portii: 6
  • Mediu

Ingrediente

Indicatii

Distribuie

Aceste rulouri din piept de pui, pe langa faptul ca sunt si aspectuoase sunt si incredibil de gustoase. Fie ca aveti musafiri sau vreti sa mancati ceva mai deosebit, aceste rulouri se topesc in gura. Au un aspect foarte atractiv iar aroma pe care o degaja in timpul coacerii este incredibila! Sunt si foarte consistente dat fiind faptul ca sunt facute din bacon, piept de pui si cascaval. De asemenea, de sarbatori o sa le luati ochii invitatilor. Reteta nu este foarte complicata. Totusi, trebuie sa aveti un pic de rabdare cand preparati aceste delicioase rulouri din piept de pui. Acum, haideti sa trecem la treaba.

(Vizualizari: 17.151 din care 1 azi)

Pasi

1
Gata

Carnea de pui se spala bine si se taie in fasii late de cca. 5-6 cm

2
Gata

Peste aceste fasii de carne punem cate o felie subtire de bacon, una de branza iar in interior punem cateva bucati de ciuperci taiate marunt

3
Gata

Rulam bine si le intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface

4
Gata

Le asezam intr-o tava fara capac unsa in prealabil cu putin unt si le lasam la cuptor la temperatura medie circa 45 - 60 minute pana se rumenesc. Daca considerati, mai puteti adauga sare si piper.

5
Gata

Se servesc calde cu ce garnitura doriti - recomand orez chinezesc cu ou. Pofta buna !
P.S. Va recomandam si un desert mai special: Tort de portocale. Speram sa va placa :)

Sebastian

Adaugă un comentariu

ciorba radauteana
urmator
Ciorba radauteana
ciorba radauteana
urmator
Ciorba radauteana

Adaugă un comentariu

364929867