Ingrediente
-
300g sunca de porcsau de pui, curcan, etc.
-
un pachet de felii de branza topita
-
300g rosii cherry
-
8 felii de paine
-
cateva frunze de busuioc verde
Indicatii
Facem aperitive cu branza, sunca si rosii in special la mesele mai deosebite. De Craciun, de Paste, de ziua noatra, etc. Aceste aperitive arata foarte dragut, sunt extraordinar de simple de facut si in acelasi timp sunt si foarte gustoase. Cu siguranta, se poate inlocui sunca de porc cu bacon, felii mici de salam, sunca de pui / curcant, si asa mai departe. Feliile de branza topita pot fi la randul lor inlocuite cu orice alt tip de branza. Totul depinde de imaginatia si de gusturile fiecaruia dintre noi. Cel mai important este sa puneti pasiune 🙂 . Mai puteti gasi fel si fel de astfel de gustari la sectiunea de aperitive de aici. Acum, haideti sa vedem despre ce este vorba…
Pasi
1
Gata
|
Prajim feliile de paine. Le taiem cu un cutit in 4. Daca sunt mai mari le putem taia in mai multe parti cat de cat egale intre ele. De aceeasi marime, taiem si feliile de branza topita si sunca de porc. Rosiile cherry, dupa ce le spalam si le scurgem foarte bine (sa fie uscate), le taim in doua. |
2
Gata
|
Punem pe fiecare bucatica de paine prajita cate o felie de branza, apoi de sunca, o jumatate de rosie cherry iar la final o frunza de busuioc verde. Noua ne place foarte mult busuiocul verde. Este si foarte sanatos. V-am mai spus si in acest articol ce calitati deosebite are. Va recomandam sa-l cititi. |
3
Gata
|
Dupa ce am etajat toate ingredientele, le intepam cu o scobitoare, exact ca in fotografie. Le asezam pe un platou intins. Acum sunt gata de a fi servite. Va dorim pofta buna! |